Vlersim Automjeti


Kur vjen momenti per të lënë automjetin tuaj aktual për të marrë një një të ri pranë nesh, ne e marrim atë në vlersim duke ju kursyer juve kohë e mundim.
Vlersimi bëhet në bazë të kritereve të përgjithshme si viti prodhimit, kilometra të përshkuara, gjendja e automjetit etj.
Vlerësimi është i qartë dhe bashkëkohor bazuar mbi kriteret e përgjithshme aktuale të vlerësimit të automjeteve dhe në faqet më të njohura ndërkombëtare
të tregtimit të tyre.

Për më shumë informacion, jeni të mirpritur të na kontaktoni në numrat e publikuara në rubrikën kontakt.