Sherbim Karrotreci


Kurdoherë që automjeti juaj nuk lëviz dot me forcën e tij dhe do të duhet të transportohet tek ne, mjafon të na njoftoni dhe ne do të dërgojmë karroatrecin tonë tek ju dhe marrim përsipër transportin e automjetit për ta sjellë në servisin tonë dhe vazhduar procesin e reparimit.