Sherbime Karrocerie


Per të permbushur kerkesat e klienteles së saj për shërbim sa më të kompletuar , në kohe të shkurtër dhe pa zvarritje, Artinel95 shpk në baskëpunim me servise lyerje te cilësisë më të larte, ofron sherbime, lyerje dhe reparime karrocerie te te gjitha llojeve.

Partnerët tanë në këtë drejtim, njihen si nga më të mirët e fushës duke ofruar experience, korrektesi ne mbajtjen e afateve si dhe garanci afatgjate ne punën e bërë dhe materialet e përdorura.

Për më shumë informacion lidhur me shërbime specifike për automjetin tuaj, jeni të mirpritur të na kontaktoni.