Personalizim Automjeti


Për një pjesë të mire te dashamirësve te makinave, individualiteti i shprehur në automjet është po aq i rëndësishëm sa ai në veshje dhe në stilin e tyre të jetesës. Për këtë arsye si dhe sepse edhe ne na pëlqen vetë tju ofrojme automjeteve tona një pamje dhe shërbi të veçantë, ofrojme per të gjithe ata qe e kerkojnë, brenda mundesive teknike dhe estetike, aksesore dhe nderhyrje ne paraqitjen, komfortin si dhe tekniken e automjetit.

Aksesoret dhe pjeset e përdorura për këtë qëllim, janë origjinale dhe ofrohen nga market qe ne përfaqsojme ose lëvrohen tek ne nga prodhues cilësore me prejardhje nga Europa perëndimore ose Azia.

Puna e kryer si dhe pjesët e përdorura janë të mbuluara natyrisht me garanci dhe mbeshtetje teknike nga prodhuesit si dhe stafi yne teknik.
Për më shumë informacion mbi çfarë është e mundur të arrihet me personalizimin e automjetit tuaj, jeni të mirpritur të na kontaktoni.