Na Kontaktoni

 • Artinel 95 Sh.p.k
 • Adresa: Rruga "Vorë Fushë Krujë"
 • Nd. 23, Muçaj, 1032 Vorë
 • Tiranë, Shqipëri
 • Administrata
 • Telefon: +355 (0)47 800551
 • Celular: +355 (0)68 2020187
 • E-Mail: info@artinel.al
 • Shitja e makinave
 • Telefon: +355 (0)47 800551
 • Celular: +355 (0)69 2022833
 • E-Mail: sales@artinel.al
 • Shitje pjesë këmbimi
 • Telefon: +355 (0)47 800551
 • Celular: +355 (0)67 2078116
 • E-Mail: techdep@artinel.al
 • Servisi
 • Telefon: +355 (0)47 800551
 • Celular: +355 (0)67 2083526
 • E-Mail: techdep@artinel.al

Orari

Shitja e Makinave
E Hënë - E Premte 08:00 - 16:00
E Shtunë 8:00 - 13:00

E Dielë dhe për vizita pas orareve zyrtare gjatë javës, me njoftim paraprak.

Shitja e pjesëve të këmbimit
E Hënë - E Premte 08:00 - 16:00
E Shtunë 8:00 - 13:00

E Dielë pushim