Financim


Eshtë mirë që sot është më e lehtë dhe lirë se kurdoherë më parë për të patur tani automjetin e deshiruar sepse realisht, jeta është shumë e shkurtër për të pritur gjithmonë kohë më të përshtatshme për të patur një makinë të re.

Disa kompani leasing-u dhe banka të mirenjohura dhe të sukseshme në vendin tonë e ofrojnë këtë mundësi. Kushtet dhe dokumentacioni i kërkuar janë të tilla, që mundësojne kujtdo me te ardhura mesatare, të ketë një automjet të ri të tijin brenda në kohe shumë të shkurtër.

Për më shumë informacion mbi financimin e automjetit tuajtë ardhshëm si dhe nje kalkulim të përafërt të financimit të automjetit tuaj, na kontaktoni. Stafi yne ju pergigjet me kenaqësi dhe shpejt.