Kia sot numeron mbi 40,000 punonjes ne mbare boten dhe ka te ardhura vjetore prej gati 17 miliarde USD.

Marka Kia ka fituar me shpejtesi reputacion te klasit te larte vecanerisht vitet e fundit. Niveli cilesor i modeleve te prodhuara se fundmi, sherbimi ndaj klientit dhe rrjetit mbareboter te distribucionit si dhe zhvillimi ne teresi i markes, e bejne Kia-n nje nga prodhuesit e automjeteve me te rendesishem te kohes.

Kia eshte partner zyrtar automobilistik i FIFA – trupi qeveritar i FIFA Kupa e Botes — si dhe partner EUROTOP i UEFA. Kia Motors eshte sponzor gjeneral i Australian Tennis Open dhe sponzor zyrtar mbareboteror i Davis Cup

Slogani i markes se Kia Motors Corporation – “The Power to Surprise” – perfaqeson perkushtimin global te saj ne tejkalimin e pritshmerise se klienteve nepermjet zhvillimit te vazhdueshem teknologjik inovativ.

KIA MOTORS në Shqipëri

Që prej hyrjes së saj në tregun shqiptar me 2002, zhvillimi I Kia Motors ka qenë një histori suksesi, si në tregun vendas, ashtu dhe për markën KIA në tërësi. Shitja gjithnjë e më e shumtë e automjeteve, është shoqëruar me përmirsimin në rritje të shërbimit ndaj klientit dhe servisimit gjithnjë e më cilësor e më të shpejtë ndaj automjeteve duke perdorur fjalen e fundit te njohurive ne shkollimin e teknikeve si dhe teknologjise se mjeteve dhe aparaturave diagnostikuese. Si shenje e cilesise se larte dhe sigurise qe ka KIA ne makinat qe ajo prodhon, garancia e automjeteve Kia, vazhdon te mbetet e pa-arrire ne tregun automobilistik shqiptar.

Cdo automjet Kia gezon nje garanci prej 5 vjetesh ose 150 000 kilometrash.

Perme teper informacion klikoni faqen zyrtare te Kia Motors: http://www.kiamotors.com/