Me fillimet e aktivitetit më 1909, SUZUKI është një nga markat më të vjetra e me traditë në botë në prodhimin e automjeteve ekonomike të cilësisë së lartë me teknologji të avancuar dhe bashkëkohore. SUZUKI njihet si një nga specialistët e prodhimit të automjeteve kompakte, me në veçanti automjetet fuoristradë të cilat gëzojnë një status legjendar veçanërisht në rrethet e njohësve të kësaj fushe. Bazuar mbi bashkëpunimin dhe partneritetin afatgjatë me markat më të njohura në botë, SUZUKI ofron sot automjete veçanërisht ekonomike e solide, me teknologji bashkëkohore dhe dizain modern, të ndërtuara me standartet më të larta të cilësisë dhe sigurisë për të përmbushur kërkesat komplekse jetës moderne.

MË SHUMË...

Themeluar më 1932, GAZ është një nga markat më të vjetra e me traditë në botë në prodhimin e automjeteve të cilësisë së lartë për përdorim në terrene të vështira dhe kushte atmosferike ekstreme. Grupi GAZ ofron një gamë të gjerë automjetesh tregtare të kategorive të ndryshme ku përfshihen ato të lehta, autobusë e kamionë të kategorive e tonazheve të ndryshme dhe automjete për përdorim të veçantë. Bazuar mbi bashkëpunimin dhe partneritetin afatgjatë me markat perëndimore më të njohura në botë, Grupi GAZ prodhon sot automjete të prodhuara në linjat e prodhimit më moderne, me teknologji të avancuar bashkëkohore dhe dizain modern, dhe ofron kushtet e garancisë më të gjatë e të plotë në treg.

MË SHUMË...

Themeluar më 1945, Mahindra është një nga markat më të vjetra e me traditë në botë në prodhimin e automjeteve ekonomike të cilësisë së lartë për përdorim në terrene dhe kushte atmosferike zë vështira. Pjesë e një prej grupeve të biznesit më të mëdhenj në botë, Mahindra ofron një gamë të gjerë fuoristradash e automjetesh tregtare të kategorive të ndryshme. Bazuar mbi bashkëpunimin dhe partneritetin afatgjatë me markat ndërkombëtare dhe perëndimore më të njohura në botë, Grupi Mahindra prodhon automjete ekonomike dhe solide të ndërtuara në linjat e prodhimit më moderne, me teknologji të avancuar e dizain bashkëkohor.

MË SHUMË...

Themeluar më 1941, UAZ është një nga markat më me traditë dhe eksperiencë në botë në prodhimin e automjeteve fuoristrada dhe tregtare solide për përdorim në terrene të vështira dhe kushte atmosferike ekstreme. Bazuar mbi bashkëpunimin dhe partneritetin afatgjatë me marka perëndimore nga më të njohurat në botë, UAZ prodhon sot automjete me teknologji bashkëkohore, dizain modern dhe njëkohësisht solide e me teknikë të sprovuar e të thjeshtë duke i qëndruar besnik traditës e cila i ka krijuar automjeteve UAZ një status legjendar.

MË SHUMË...