Makina me Qera


Kompania jonë ofron një game të gjerë automjetesh me qera afatshkurtër ose afatgjatë me çmimet dhe kushtet nga më të favorshmet në tregun shqiptar të automjeteve me qera.

Flota jonë e mjeteve me qera përfshin automjete të kategorive të ndryshme në nivele opsionesh të ndryshme.
Për informacion të mëtejshëm mbi çmimet dhe kushtet e qerasë për automjete jeni të mirpritur të na kontaktoni.