1

2

3

4

5

6

7

8

Shitje Automjetesh

Me eksperiencë prej më shumë se 20 vjetësh në fushën e shitjes dhe shërbimit të automjeteve.
Artinel 95 shpk, ofron sot një nga nivelet më të larta të shërbimit ndaj klientëve të saj dhe automjeteve të markave që ajo përfaqson.
Stafi yne i prezantimit të automjeteve, informon me kopetence, experiencë dhe kenaqesi, cdo visitor te interesuar te ambienteve tona dhe ne se ju nuk keni vete nje model te caktuar ne mendje, ju sugjeron automjetin me te pershtatshem qe plotson me mire kerkesat tuaja.
Si përfaqsues zyrtar me lidhje direkte me fabrikat ku prodhohen, ne mundemi tju garantojme blerjen pranë nesh të të gjithave modeleve të standartit perëndimor të prodhuar për tregun Europian nga markat që ne përfaqsojmë zyrtarisht dhe eksluzivisht në territorin e Shqipërisë.
Automjetet që ne levrojme ne tregun shqiptar, janë të prodhuar për standartet më të larta perëndimore dhe ofrohen me mimet me te favorshme ne treg.
Me Siperfaqe prej rreth 6000 metra kuadrat, ne kemi mundësi të mbajmë gjendje të përhershme për targim të menjëhershem mbi rreth 80 makina të markave, llojeve dhe modeleve të ndryshme, me kompletime dhe cmime të të gjitha kategorive, të reja si dhe të përdorura me garanci, për  të mundur tju ofruar në kohën më të shkurtër automjetin që ju kerkoni.
Cdo automjet i lëvruar nga ne gëzon asistencen dhe mbështetjen teknike direkte të prodhuesit.
Kjo mbështetje është e pasqyruar jo vetëm në garancinë ndërkombëtare të automjetit e cila mbahet nga prodhuesi nëpermjet nesh si pjese e rrjetit ndërkombëtar të distribucionit, por dhe në lajmerimin në kohë nga prodhuesi nëpermjet stafit tonë për cdo modifikim teknik në favor të përformancës dhe sigurisë së automjetit si dhe në rastet e defekteve  të mundshme para se ato të ndodhin.
Tek ne ju mund të zgjidhni automjetin tuaj duke e pare dhe provuar ate si dhe duke e modifikuar atë sipas dëshirave dhe nevojave tuaja me aksesorë dhe paisje origjinale dhe nga prodhuesit më cilesorë.

Reth Artinel

27 Shkurt 2013
30 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012

Sherbime

06 Tetor 2012
06 Tetor 2012
29 Korrik 2012
29 Korrik 2012

Njoftime

Kontakt & Social

Adresa: Vore
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Cel:  +355 6820 20187