1

2

3

4

5

6

7

8

Financim

Eshtë mirë që sot është më e lehtë dhe lirë se kurdoherë më parë për të patur tani automjetin e deshiruar sepse realisht, jeta është shumë e shkurtër për të pritur gjithmonë kohë më të përshtatshme për të patur një makinë të re.
Disa kompani leasing-u dhe banka të mirenjohura dhe të sukseshme në vendin tonë e ofrojnë këtë mundësi. Kushtet dhe dokumentacioni i kërkuar janë të tilla, që mundësojne kujtdo me te ardhura mesatare, të ketë një automjet të ri të tijin brenda në kohe shumë të shkurtër.
Për më shumë informacion mbi financimin e automjetit tuajtë ardhshëm si dhe nje kalkulim të përafërt të financimit të automjetit tuaj, na kontaktoni. Stafi yne ju pergigjet me kenaqësi dhe shpejt.

Reth Artinel

27 Shkurt 2013
30 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012

Sherbime

06 Tetor 2012
06 Tetor 2012
29 Korrik 2012
29 Korrik 2012

Njoftime

Kontakt & Social

Adresa: Vore
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Cel:  +355 6820 20187