1

2

3

4

5

6

7

8

Sherbime Karrocerie

Per të permbushur kerkesat e klienteles së saj për shërbim sa më të kompletuar , në kohe të shkurtër dhe pa zvarritje, Artinel95 shpk në baskëpunim me servise lyerje te cilësisë më të larte, ofron sherbime, lyerje dhe reparime karrocerie te te gjitha llojeve. Partnerët tanë në këtë drejtim, njihen si nga më të mirët e fushës duke ofruar experience, korrektesi ne mbajtjen e afateve si dhe garanci afatgjate ne punën e bërë dhe materialet e përdorura.
Për më shumë informacion lidhur me shërbime specifike për automjetin tuaj, jeni të mirpritur të na kontaktoni.

Reth Artinel

27 Shkurt 2013
30 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012

Sherbime

06 Tetor 2012
06 Tetor 2012
29 Korrik 2012
29 Korrik 2012

Njoftime

Kontakt & Social

Adresa: Vore
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Cel:  +355 6820 20187