1

2

3

4

5

6

7

8

Sherbim Karrotreci

Kurdoherë që automjeti juaj nuk lëviz dot me forcën e tij dhe do të duhet të transportohet tek ne, mjafon të na njoftoni dhe ne do të dërgojmë karroatrecin tonë tek ju dhe marrim përsipër transportin e automjetit për ta sjellë në servisin tonë dhe vazhduar procesin e reparimit.

Reth Artinel

27 Shkurt 2013
30 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012

Sherbime

06 Tetor 2012
06 Tetor 2012
29 Korrik 2012
29 Korrik 2012

Njoftime

Kontakt & Social

Adresa: Vore
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Cel:  +355 6820 20187