1

2

3

4

5

6

7

8

Servisi

Shërbimi teknik i përkushtuar është baza e mbarvajtjes së automjetit.  Ai mundëson që automjeti  ti shërbejë të zotit pa ndërprerje të paparashikuara.
Oficina autorizuar nga prodhuesi dhe e specializuar ne sherbimin dhe reparimin e markave te perfaqsuara eshte thelbi i sherbimit tone teknik.
Bazuar mbi trainimet, informacionin dhe mbeshtjen e panderprere qe japin prodhuesit stafit tone teknik, eksperiences më shumë se 20 vjecare të mekanikëve tanë në fushën e teknikës  së automjeteve si dhe perkushtimin e stafit manaxherial ne kontrollin e përhershëm të cilësisë,  ne kemi mundësi  te garantojmë shërbimin më të mirë ë mundshem për automjetin tuaj.
Paisur me te gjitha aparaturat e nevojshme, si per diagnostikim elektronik ashtu dhe elektrik dhe mekanik, sherbim gomisterie dhe kondicionimi, Rigjenerim dhe reparim motoresh dhe kambio, me mbi 800 metra kuadrat hapsirë dhe 8 poste pune, oficina jonë është gjithnjë e gatshme të përballoje flukse të mëdha pune për të mundësuar një dorzim sa më të shpejë të automjetit tuaj të shërbyer e të reparuar me sukses.

Reth Artinel

27 Shkurt 2013
30 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012

Sherbime

06 Tetor 2012
06 Tetor 2012
29 Korrik 2012
29 Korrik 2012

Njoftime

Kontakt & Social

Adresa: Vore
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Cel:  +355 6820 20187