1

2

3

4

5

6

7

8

Personalizim Automjeti

Për një pjesë të mire te dashamirësve te makinave, individualiteti i shprehur në automjet është po aq i rëndësishëm sa ai në veshje dhe në stilin e tyre të jetesës. Për këtë arsye si dhe sepse edhe ne na pëlqen vetë tju ofrojme automjeteve tona një pamje dhe shërbi të veçantë, ofrojme per të gjithe ata qe e kerkojnë, brenda mundesive teknike dhe estetike, aksesore dhe nderhyrje ne paraqitjen, komfortin si dhe tekniken e automjetit.
Aksesoret dhe pjeset e përdorura për këtë qëllim, janë origjinale dhe ofrohen nga market qe ne përfaqsojme ose lëvrohen tek ne nga prodhues cilësore me prejardhje nga Europa perëndimore ose Azia.
Puna e kryer si dhe pjesët e përdorura janë të mbuluara natyrisht me garanci dhe mbeshtetje teknike nga prodhuesit si dhe stafi yne teknik.
Për më shumë informacion mbi çfarë është e mundur të arrihet me personalizimin e automjetit tuaj, jeni të mirpritur të na kontaktoni.

Reth Artinel

27 Shkurt 2013
30 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012

Sherbime

06 Tetor 2012
06 Tetor 2012
29 Korrik 2012
29 Korrik 2012

Njoftime

Kontakt & Social

Adresa: Vore
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Cel:  +355 6820 20187