1

2

3

4

5

6

7

8

Makina me Qira

Kompania jonë ofron një game të gjerë automjetesh me qera afatshkurtër ose afatgjatë me çmimet dhe kushtet nga më të favorshmet në tregun shqiptar të automjeteve me qera.

Flota jonë e mjeteve me qera përfshin automjete të kategorive të ndryshme në nivele opsionesh të ndryshme.

Për informacion të mëtejshëm mbi çmimet dhe kushtet e qerasë për automjete jeni të mirpritur të na kontaktoni.

Reth Artinel

27 Shkurt 2013
30 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012

Sherbime

06 Tetor 2012
06 Tetor 2012
29 Korrik 2012
29 Korrik 2012

Njoftime

Kontakt & Social

Adresa: Vore
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Cel:  +355 6820 20187