Kontaktoni

Ku Ndodhemi

Formular Kontakti

Emer Mbiemer(*)
Please type your full name.

Telefon(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid email address.

Mesazhi(*)
Invalid Input

  

Artinel 95 sh.p.k.

Muçaj, 1032 Vorë


Administrata dhe Shitjet

+355 (04) 7 800 551

+355 (0) 672020187

+355 (0) 692022833

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.


Servisi dhe pjesë këmbimi

+355 (04) 7 800 551

+355 (0) 672084497

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.


 

ORARI:


Shitja

E Hene - E Premte

09:00 - 17:00

E Shtune

9:00 - 13:00

E Diele dhe për vizita pas orareve zyrtare gjatë javës

Me njoftim paraprak


Servisi

E Hene - E Premte

09:00 - 17:00

E Shtune

9:00 - 13:00

automjete me qera

Reth Artinel

27 Shkurt 2013
30 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012

Sherbime

06 Tetor 2012
06 Tetor 2012
29 Korrik 2012
29 Korrik 2012

Njoftime

Kontakt & Social

Adresa: Vore
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel:  +355 4 7800551
Cel:  +355 6820 20187