Car Evaluation / Trade In

Nga të paktët në treg, Artinel ofron prej kohësh vlerësim tëe automjeteve të përdorura.
Kur vjen momenti per të lënë automjetin tuaj actual për një të ri, ne e marrim atë në vlersim duke ju kursyer juve kohe e mundim.
Vlersimi bëhet në bazë të kritereve të  përgjithshme si viti prodhimit, kilometra të përshkuara, gjendja e automjetit etj.
Vlersimi është i qartë dhe bashkëkohor bazuar në kriteret aktuale të vlersimit të automjeteve dhe faqet më të njohura ndërkombëtare të tregtimit të automjeteve si www.autoscout24.it, www.autoscout24.de, www.mobile.de etj.


Për më shumë informacion mbi vlersimin e automjetit tuaj, jeni të mirpritur të na kontaktoni.

automjete me qera

About Artinel

27 February 2013
30 July 2012
30 July 2012
09 July 2012
09 July 2012

Services

News

Contacts & Social

Address: Vore, Tirane. AL
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:  +355 4 7800551
Cel:  +355 6820 20187