Financing

Eshtë mirë që sot është më e lehtë dhe lirë se kurdoherë më parë për të patur tani automjetin e deshiruar sepse realisht, jeta është shumë e shkurtër për të pritur gjithmonë kohë më të përshtatshme për të patur një makinë të re.
Disa kompani leasing-u dhe banka të mirenjohura dhe të sukseshme në vendin tonë e ofrojnë këtë mundësi. Kushtet dhe dokumentacioni i kërkuar janë të tilla, që mundësojne kujtdo me te ardhura mesatare, të ketë një automjet të ri të tijin brenda në kohe shumë të shkurtër.
Për më shumë informacion mbi financimin e automjetit tuajtë ardhshëm si dhe nje kalkulim të përafërt të financimit të automjetit tuaj, na kontaktoni. Stafi yne ju pergigjet me kenaqësi dhe shpejt.

automjete me qera

About Artinel

27 February 2013
30 July 2012
30 July 2012
09 July 2012
09 July 2012

Services

News

Contacts & Social

Address: Vore, Tirane. AL
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:  +355 4 7800551
Cel:  +355 6820 20187