Book Appointment

Per të qenë sa me fleksibël e të shpejtë në sherbimin tuaj, ne ofrojme mundesine  e rezervimit të një orari të vecantë për ju, si per te kryer sherbimet periodike ose reparime te shpejta në kohë sa më të shkurtër ashtu dhe për  të vizituar sallonet tona  jashtë orarit zyrtar, përfshire këtu ditët e shtuna dhe të djela.
Mjafton të na njoftoni paraprakisht për ardhjen tuaj dhe ne do tju presim me kënaqesi në një kohë sa më të përshtashme për ju.

Rezervo takim ne servis

Marka(*)
Invalid Input

Modeli(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Data e ardhjes(*)
Please select a date when we should contact you.

Ora e Ardhjes
Invalid Input

Emer Mbiemer(*)
Please type your full name.

Telefon(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid email address.

Komente / Kerkesa
Invalid Input

  

automjete me qera

About Artinel

27 February 2013
30 July 2012
30 July 2012
09 July 2012
09 July 2012

Services

News

Contacts & Social

Address: Vore, Tirane. AL
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:  +355 4 7800551
Cel:  +355 6820 20187