Sherbim Karrotreci

Kurdoherë që automjeti juaj nuk lëviz dot me forcën e tij dhe do të duhet të transportohet tek ne, mjafon të na njoftoni dhe ne do të dërgojmë karroatrecin tonë tek ju dhe marrim përsipër transportin e automjetit për ta sjellë në servisin tonë dhe vazhduar procesin e reparimit.

automjete me qera

About Artinel

27 February 2013
30 July 2012
30 July 2012
09 July 2012
09 July 2012

Services

News

Contacts & Social

Address: Vore, Tirane. AL
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:  +355 4 7800551
Cel:  +355 6820 20187