Bodywork Service

Per të permbushur kerkesat e klienteles së saj për shërbim sa më të kompletuar , në kohe të shkurtër dhe pa zvarritje, Artinel95 shpk në baskëpunim me servise lyerje te cilësisë më të larte, ofron sherbime, lyerje dhe reparime karrocerie te te gjitha llojeve. Partnerët tanë në këtë drejtim, njihen si nga më të mirët e fushës duke ofruar experience, korrektesi ne mbajtjen e afateve si dhe garanci afatgjate ne punën e bërë dhe materialet e përdorura.
Për më shumë informacion lidhur me shërbime specifike për automjetin tuaj, jeni të mirpritur të na kontaktoni.

automjete me qera

About Artinel

27 February 2013
30 July 2012
30 July 2012
09 July 2012
09 July 2012

Services

News

Contacts & Social

Address: Vore, Tirane. AL
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:  +355 4 7800551
Cel:  +355 6820 20187