Repair Shop

Shërbimi teknik i përkushtuar është baza e mbarvajtjes së automjetit.  Ai mundëson që automjeti  ti shërbejë të zotit pa ndërprerje të paparashikuara.
Oficina autorizuar nga prodhuesi dhe e specializuar ne sherbimin dhe reparimin e markave te perfaqsuara eshte thelbi i sherbimit tone teknik.
Bazuar mbi trainimet, informacionin dhe mbeshtjen e panderprere qe japin prodhuesit stafit tone teknik, eksperiences më shumë se 20 vjecare të mekanikëve tanë në fushën e teknikës  së automjeteve si dhe perkushtimin e stafit manaxherial ne kontrollin e përhershëm të cilësisë,  ne kemi mundësi  te garantojmë shërbimin më të mirë ë mundshem për automjetin tuaj.
Paisur me te gjitha aparaturat e nevojshme, si per diagnostikim elektronik ashtu dhe elektrik dhe mekanik, sherbim gomisterie dhe kondicionimi, Rigjenerim dhe reparim motoresh dhe kambio, me mbi 800 metra kuadrat hapsirë dhe 8 poste pune, oficina jonë është gjithnjë e gatshme të përballoje flukse të mëdha pune për të mundësuar një dorzim sa më të shpejë të automjetit tuaj të shërbyer e të reparuar me sukses.

automjete me qera

About Artinel

27 February 2013
30 July 2012
30 July 2012
09 July 2012
09 July 2012

Services

News

Contacts & Social

Address: Vore, Tirane. AL
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:  +355 4 7800551
Cel:  +355 6820 20187