UAZ Profi

                           

Të dhënat kryesore

 • Marka
  UAZ
 • Modeli
  Profi
 • Çmimi
  Na kontaktoni
 • Financimi
  Po
 • Motori
  2.7 ZMZ-PRO
 • Kategoria
  Pickup
 • Tërheqja
  2x4 / 4x4
 • Ngjyra
  e bardhë
 • Ngjyra brenda
  e zezë
 • Dyer
  2 Dyer
 • Karburanti
  Benzinë
 • Fuqia
  150 KF
 • Gjendja
  E Përdorur

Përshkrimi

Specifikime teknike kryesore
Motor 2.7 / 150 kf, Karburanti Benzinë, Konsumi kombinuar 11.0 L/ 100 km, Përmasat e jashtme (gjatësi/gjerësi/lartësi) 5,940 mm/1990 mm/ 1900 mm,

Opsione dhe të dhëna kryesore

Të përgjithshme/ Siguria: Kambio manulale HD me 5 marrshe, Akse i  marka SPICER (SHBA) me raport 1:4625, Mbrojtje e serbatorit të benzinës, Kolona e timonit me regjistrim, Frena e dorës me bllokim transmisioni, Airbag ballorë shoferi dhe pasagjeri, Kujtesë rripi sigurisë shoferi, rripat i sigurisë me pretensioner, frenat e para me disqe, frenat e pasme me tamburo, pilot automatik, ABS me EBD, Eksterieri: grilë motori dizain i ri me ngjyrë grafiti të errët me logo UAZ, Parakolpi i parë në ngjyrë të zezë, dorezat e jashtme ngjyrë e zezë, ngjyrë jo metalike, pasqyra të jashtme me ngrohje, sinjale anësore në parafango madhësi standart, pedana anësore me shtresë gome, Fenerët e parë me ndriçim dite halogen, Disqe çeliku me mbulesë me goma 225/75 R16С, Rrotë rezervë e plotë, Dritare të tonuar atermale, dritare e pasme e qartë, Antenë radio aktive, Interieri. Komforti : Ajër i kondicionuar, Sirtar kroskoti me ndriçim dhe ftohje, mbyllje qendrore, tavani i veshur me plotësisht me tapiceri, pritëse dielli, paneli i instrumentave me dy shigjata, ndriçim të bardhë dhe kompiuter udhëtimi, prizë 12V, mdezje duhani, Timoni dizain i ri me Airbag shoferi, leva e marrshit dizain i ri, tapiceria e brendëshme standart, Sistem drejtimi hidraulik, dritare elektrike, Paqyra elektrike, sedilia e shoferit me regjistrim në lartësi dhe me mbështetje lumbare,  mbajtëse sendesh poshtë sedilies së pasagerit, Konsole tavani, sirtar në kroskot, mbajtëse shisheje dhe gotash, dorezë ngjitje në kolonën A, tregues i temperaturës së jashtme në panelin e instrumnetave, Immobilieser, Radio 2DIN USB-MP3, Ndriçim në tavan, Sistem alarmi me mbyllje qendrore me telekomandë, Bori e dyfishtë, Paketë fenerë mjegulle, karroceri mbajtëse me dimensione të brendëshme 3089х1870 mm. me shtresë druri.