Hyundai Karroatrec

                           

Të dhënat kryesore

 • Marka
  Hyundai
 • Çmimi
  Na kontaktoni
 • Motori
  3.9
 • Viti
  2006
 • Kategoria
  Pickup
 • Tërheqja
  2 rrotat prapa
 • Ngjyra
  e bardhë
 • Dyer
  2 Dyer
 • Karburanti
  Diesel
 • Gjendja
  E Përdorur
 • Disponueshmëria
  Në gjendje

Përshkrimi

Karrotrec Hyundai HD72 me vetëm 11300 Kilometra. Në gjendje teknike dhe të përgjithshme shumë të mirë. Prodhim cilësor korean origjnal Hyundai për tregun e Koresë së Jugut. Përdorur dhe mirëmbajtur në konçensionar.