GAZ GAZelle NEXT Van LWB A31R32

                           

Të dhënat kryesore

 • Marka
  GAZ
 • Modeli
  GAZelle NEXT A31R32
 • Çmimi
  Na kontaktoni
 • Garanci
  3 Vjet ose 150,000 km
 • Kategoria
  Furgon
 • Tërheqja
  2 rrotat prapa
 • Ngjyra
  E Bardhë
 • Ngjyra brenda
  Gri
 • Dyer
  5 Dyer
 • Gjendja
  E Re

Përshkrimi

Specifikime teknike kryesore
Përmasat e jashtme (gjatësi/gjerësi/lartësi) 6207 mm/ 2068 mm/ 2753 mm, Pesha maksimale 3500 Kg. Volumi ngarkesës 13.5 m3

Opsione dhe të dhëna kryesore
Të përgjithshme/ Siguria: Kambio manuale me 5 marshe, ABS, Mbyllje qendrore, Komoditeti/ Interieri: Sistem drejtimi hidraulik me konstruksion sigurie në rast përplasje, Timon me regjistrim në lartësi, Levë marrshesh në kroskot, Dritare elektrike, Paqyra elektrike, Pasqyra të jashtme me ngrohje, Sistem Audio me ekran 2 DIN 7 inch me prekje, Lidhje elefoni, USB, Tavëll / Mbajtëse mbeturinash, Burim energjie 12 volt, Sirtari në kroskot me ndriçim automatik, Ndriçim dite automatik DRL, Ndriçimi para me regjistrim në lartësi, Ndriçimi i brendshëm me regjistrim intensiteti, Computer bordi, Mbajtëse shishesh x 4, Mbajtëse gotash x 3,Tapiceria e brendshme Standard, Pritse dielli, Ndriçim harte LED shoferi dhe pasagjeri, Hapësira të ndryshme mbajtje sendesh, telefoni dhe dokumentash A4, Ndezje duhani, Sedilja e shoferit ‘Luxury’ me regjistrim në lartësi, kënd e distancë dhe mbështëse krahu, Mbëshetëse krahu për sediljen e mesit, Hapësirë për vegla në pjesën poshtë këmbëve, Vegla për ndërrim gome, Rrotë rezervë e plotë montuar në hapësirën e ngarkesës, Veshje anësore e pjesës së ngarkesës, Xhepa anësorë në dyer, Konsole brendshme në tavan. Eksterieri: Fenerë mjegulle para, Pritëse balte para dhe pas, Parakolp ngyrë gri e palyer, Grilë motori ngjyrën e zezë e palyer, Pasqyra të jashtme elektrike dhe me ngrohje, Xhama të tonuar absorbues nxehtësie, Prag anësor në ngjyrën e trupit të makinës me panel gome, Disqe çeliku me kapak me goma 185/75R16C M+S, Rrotë rezervë e plotë.