GAZ GAZelle NEXT A22R32

                           

Të dhënat kryesore

 • Marka
  GAZ
 • Modeli
  GAZelle NN A22R32
 • Çmimi
  Na kontaktoni
 • Garanci
  3 Vjet ose 150,000 km
 • Motori
  2.0 TDi / 2.8 TD
 • Viti
  2022
 • Kategoria
  Pickup
 • Tërheqja
  2 rrotat prapa
 • Ngjyra
  E Bardhë
 • Ngjyra brenda
  Gri
 • Dyer
  3 Dyer
 • Karburanti
  Diesel
 • Gjendja
  E Re
 • Disponueshmëria
  Në gjëndje

Përshkrimi

Specifikime teknike kryesore
Përmasat e jashtme (gjatësi/gjerësi/lartësi) 6600 mm/ 2068 mm/ 2140 mm, Pesha maksimale e lejuar 3500 Kg.

Të përgjithshme/ Siguria:
Vende ulje 3, Kambio manuale me 6 marrshe, ABS, EBD Airbag Shoferi, Rripat e sigurise para me pretensionues dhe limitues force. Komoditeti/ Interieri: Ajër i kondicionuar, Sistem drejtimi hidraulik dhe konstruksion kolapsi sigurie, Timon me regjistrim në lartësi, Levë marrshesh me instalim pranë timonit, Dritare elektrike, Paqyra elektrike, Pasqyra të jashtme me ngrohje, Sistem Audio me ekran 2 DIN (7 inch) me lidhje telefoni dhe USB, Pilot automatik, Tavëll/ Mbajtëse mbeturinash, Burim energjie 12 volt, Sirtari dyfishtë në kroskot, ndriçim automatik, ndriçim dite DRL konvencional, Ndriçimi para me regjistrimnë lartësi, Ndriçimi brendshëm me regjistrim intensiteti, Compiuter bordi, Mbajtëse shishesh x 4, Mbajtëse gotash x 3,Tapiceria e brendëshme Standart, Pritse dielli, Ndriçim harte LED shoferi dhe pasagjeri, Hapsira të ndryshme mbajtje sendesh, telefoni dhe dokumentash A4 mbi panelin e kroskotit, Ndezje duhani, Sedilie e shoferit ‘Luxury’me regjistrim në lartësi, kënd dhe distancë dhe mbështëse krahu me regjistrim në lartësi, Mbështetëse krahu për sedilien e mesit, Hapsirë për vegla në dysheme në pjesën poshtë këmbëve, vegla për ndërrim gome, Rrotë rezervë e plotë, Xhepa anësorë në dyer, Konsole tavani. Eksterieri: Fenerë projektorë, ndriçim ditë LED, Fenerë mjegulle para projektorë, Pritëse balte para dhe pas, Parakolp ngyrë gri e palyer, Grilë motori ngjyrën e zezë e player me dekoracion panele të kromuar, Pasqyra të jashtme me regjistrim elektrik dhe me ngrohje, Xhama të tonuar absorbues nxehtësie, Prag anësor në ngjyrën e trupit të makinës me panel gome, Disqe çeliku me kapak me goma 185/ 75R 16C M+S, Rrotë rezervë e plotë. Karroceri me panele alumini dhe shtresë kundër rrëshqitjes, Trupi metalik tërësisht i galvanizuar. Ngjyra e bardhë.