GAZ GAZelle NEXT A21R22 Frigoriferike

                           

Të dhënat kryesore

 • Marka
  GAZ
 • Modeli
  GAZelle NEXT A21R22 Frigoriferike
 • Çmimi
  Na kontaktoni
 • Financimi
  Fillon nga 15% parapagim/ deri në 5 vjet
 • Garanci
  3 Vjet ose 150,000 km
 • Kategoria
  Kamionçinë frigoriferike
 • Tërheqja
  2 rrotat prapa
 • Ngjyra
  E Bardhë
 • Ngjyra brenda
  Gri
 • Dyer
  2 Dyer
 • Gjendja
  E Re

Përshkrimi

Specifikime teknike kryesore
Përmasat e jashtme (gjatësi/gjerësi/lartësi) 5590 mm/ 2068 mm/ 2753 mm, Pesha maksimale 3500 Kg. Volumi ngarkesës 10.3 m3

Opsione dhe të dhëna kryesore

Të përgjithshme/ Siguria: Vende ulje 3, Kambio manuale me 5 marrshe, ABS, Rripat e sigurise me pretensionues dhe limitues force Komoditeti/ Interieri: Sistem drejtimi hidraulik, Timon me regjistrim në lartësi dhe konstruksion sigurie/ kolapsi, Levë marrshesh me instalim në qendër të kroskotit, Dritare elektrike, Pasqyra të jashtme me regjistrim elektrik dhe me ngrohje, Sistem Audio me ekran 2 DIN (7 inch) me lidhje telefoni dhe USB, Tavëll/ Mbajtëse mbeturinash, Burim energjie 12 volt, Sirtari dyfishtë në kroskot, ndriçim dite DRL konvencional, Ndriçimi para me regjistrimnë lartësi, Ndriçimi brendshëm me regjistrim intensiteti, Compiuter bordi, Mbajtëse shishesh x 4, Mbajtëse gotash x 3,Tapiceria e brendëshme Standart, Pritse dielli, Ndriçim harte LED shoferi dhe pasagjeri, Hapsira të ndryshme mbajtje sendesh, telefoni dhe dokumentash A4 mbi panelin e kroskotit, Ndezje duhani, Sedilie e shoferit ‘Luxury’me ngrohje, regjistrim në lartësi, kënd dhe distancë dhe mbështëse krahu me regjistrim në lartësi, Mbështetëse krahu për sedilien e mesit, Hapsirë për vegla në dysheme në pjesën poshtë këmbëve, vegla për ndërrim rrote rezervë, Xhepa anësorë në dyer, Konsole brendëshme në tavan, Eksterieri: Fenerë mjegulle para, Pritëse balte para dhe pas, Parakolp ngyrë gri e natyrale, Grilë motori ngjyrën e zezë e natyrale, Xhama të tonuar absorbues nxehtësie, Prag anësor në ngjyrën e trupit të makinës me panel gome, Disqe çeliku me kapak me goma 185/ 75R 16C M+S, Rrotë rezervë e plotë. Karroceri me panele metalike dhe shtresë rezistente ndaj ujit dhe ngricës, Trupi metalik tërësisht i galvanizuar.

Sistemi frigoriferik dhe dhe izolimi termik i hapsirës së ngarkesës: Konteiner izotermik tip sandwich PPU, pa kornizë, me dy dyer në pjesën e pasme, me trashësi izolimi 80 mm, panele të brendëshme metalike çelik i galvanizuar, panele të jashtme alumini, me sistem frigoriferik të markës Zanotti, (+5; -20 gradë) me dimensione të jashtme 3100x2100x2000,