FOTON TUNLAND G7 (AT)

                           

Të dhënat kryesore

 • Marka
  FOTON
 • Modeli
  TUNLAND G7
 • Çmimi
  € 29.900 euro
 • Financimi
  Fillon nga 20% parapagim / deri në 5 vjet
 • Garanci
  3 Vjet ose 100.000 km.
 • Motori
  2.0 L
 • Viti
  2023
 • Kategoria
  Pick Up
 • Tërheqja
  4X4
 • Ngjyra
  e zeze
 • Ngjyra brenda
  E zezë
 • Karburanti
  Naftë
 • Fuqia
  160 Kf.
 • Gjendja
  E Re
 • Disponueshmëria
  Gjëndje
 • Kilometrat
  e Re

Përshkrimi

Specifikime teknike kryesore
Motor 2.0 L/ 160 kf, Karburanti naftë, Konsumi i kombinuar 7.6 L / 100 km, Shpejtësia maksimale 160 km. Përmasat e jashtme (gjatësi/ gjerësi/ lartësi) 5,340 mm / 1,940 mm / 1,870 mm, Distanca aksiale 3,110 mm.

Opsione dhe të dhëna Kryesore
Siguria / të përgjithshme: Kambio automatike ZF me 8 raporte, Airbag ballorë, anësor dhe perde për pasagjerët e pasmë, ABS, EBD (sistemet e shpërndarjes së forcës së frenave), TPMS (kontrolli i presionit të ajrit në goma), TCS (Funksionimi i sistemit të kontrollit të tërheqjes), HHC (Kontrolli i mbajtjes në kodër), HDC (Asistencë në zbritje), FCW (Paralajmërim i përplasjes përpara), Asistencë për sigurinë e këmbësorëve, Regjistrues udhëtimi (me kartë), HBB/BLF/VDC, Rripat e sigurimit: Para 3 pika me Pretensioner me kujtues për shoferin; Pas 3 Rripa sigurie me 2 pika me Pretensioner me kujtues, Dritare elektrike para dhe pas, Immobiliser, Sistem alarmi, Mbyllje qendrore me komandim në distancë me telekomandë, Pilot automatik, Streha dielli me pasqyra për shoferin dhe pasagjerin e parë, Siguresë fëmijësh e dyerve, Dritë në kroskot, Dritë e brendshme, Hyrje pa çelës, Start&Stop. Komoditeti / Interieri: Kondicioner automatk, Sediljet e para me ngrohje, Sedilja e shoferit me regjistrim elektrik me 6 drejtime, Sedilja e pasagjerit me regjistrim manual në 4 drejtime, Mbështetëset e kokës me komandim, Hapësira ruajtëse sendesh, Fenerë të regjistrueshëm në lartësi, fikje me vonesë, Fener mjegulle para, Dritat e ditës LED, Pamje 360° + ekran Welcome light (10 inch) , Pasqyrat e jashtme me regjistrim elektrik dhe ngrohje, Xhami i pasëm me ngrohje. Teknologjia: Ekran me ngjyra 7 inch, Bluetooth, Portë USB, Kamera para dhe pas, Sensorë parkimi para dhe pas, 6 altoparlantë. Stili:  Disqe alumini 18’ me dy ngjyra me goma 265/60R18, Pritëse balte, Ngjyrë e zezë metalike, Rrotë rezervë, etj.

Garancia e automjetit 3 vjet ose 100.000 km. Çfarë të plotësohet më parë.