FOTON E VIEW V6

                           

Të dhënat kryesore

 • Marka
  FOTON
 • Modeli
  FOTON E VIEW V6
 • Çmimi
  € 34.900 EURO
 • Ofertë e përkohshme
  33,900 EURO
 • Financimi
  Fillon nga 20% parapagim / deri në 5 vjet
 • Garanci
  3 Vjet ose 100.000 km
 • Motori
  Elektrik
 • Viti
  2023
 • Kategoria
  Furgon
 • Tërheqja
  Rrotat e pasme
 • Ngjyra
  e bardhe
 • Dyer
  5 dyer
 • Karburanti
  Elektrike
 • Gjendja
  E Re
 • Disponueshmëria
  Gjendje
 • Kilometrat
  e re

Përshkrimi

Specifikime teknike kryesore
Motor elektrik, Konsumi i kombinuar 38.41 Kwh / 100 km, Shpejtësia maksimale 100 km. Përmasat e jashtme (gjatësi/ gjerësi/ lartësi) 5,320 mm / 1,695 mm / 1,990 mm, Distanca aksiale 3,050 mm, Volumi 7.18 m3, Autonomia  240 km.

Opsione dhe të dhëna Kryesore
Siguria / të përgjithshme: Kapaciteti i baterisë 50.23 Kwh, Fuqia maksimale 85 Kw, Karikimi i shpejtë / ngadaltë: 40 min / 5 orë (20% / 80%),  1.30 – 8 orë (20% / 100%), Dy vende ulje, ABS, EBD (sistem i shpërndarjes së fuqisë frenuese), Sistem drejtimi elektrik, Timon me veshje poliuretani, Frenim rigjenerues, Përkujtues në shpejtësitë e ulëta, Sistem kondicionimi elektrik, Sistem alarmi, Sensorë parkimi pas, Bori elektrike, Ndriçim i brendshëm në kabinë, Ndiçim i brendshëm në derën e pasme, Streha dielli, Matës shpejtësie në ekran me ngjyra 3.5 inç, intensiteti ndriçimit të panelit të instrumentave me regjistrim, Dritare elektrike para, Mbyllje qëndrore, Pasqyrat e jashtme me regjistrim elektrik, Dorezat e dyerve me ngjyrën e trupit, Pedanë e pasme dhe anësore, Sedilje prej cope, Sediljet me komandim manual, Mbështetëset e kokës me komandim në lartësi, Rripat e sigurimit me 3 pika, Mbështetëse krahu, Mbajtëse gotash, Hapësira ruajtje sendesh, Ndezje duhani, Tavëll, Fenerë halogjen, Fenerët e parë me regjistrim në lartësi, T-BOX, MP3+AUX+USB, 2 altoparlantë, Ndërrimi i marsheve me butona, Dyer me rrëshqitje  në të dyja anët, Drita dite, Fenerë mjegulle para, 10 pika fiksimi malli në dyshemenë e ngarkesës, Disqe çeliku me goma 195R15C, etj.

Garancia e automjetit 3 vjet ose 100.000 km. Çfarë të plotësohet më parë.