Artinel 95 Sh.p.k.

Me akvitet prej më shumë se 30 vitesh në fushën automobiliske, “Artinel95” sh.p.k. është kompania e parë distributore zyrtare në Shqipëri e një marke prodhuese automjetesh dhe aktualisht distributor zyrtar i markave: Suzuki, GAZ Group, Mahindra dhe UAZ.

“Artinel95” sh.p.k ështe vlerësuar me Yllin e Artë të Cilësisë dhe Çmimin e Platinit për Shkëlqim në akviten e tij nga “B.I.D” si dhe është i çertifikuar simbas standartit të cilësisë ISO9001:2015.

Ne ofrojmë gamën më të gjerë të automjeteve autovetura dhe tregtare, me kushtet më të mira të garancisë dhe financimit në treg, Servis të autorizuar dhe specializuar, pjesë këmbimi origjinale, aksesorë, lubrifikantë, si dhe çdo lloj këshillimi dhe informacioni të disponueshëm mbi zgjidhjet e nevojave tuaja për lëvizjen e përditshme dhe mbi markat dhe modelet që ne përfaqsojmë.

AUTOMJETE OKAZION

Po kërkon tëBLESH NJË MAKINË?

Artinel95 ofron gamën më të gjerë të automjeteve të reja dhe të përdorura me kushtet më të mira të garancisë dhe financimit në treg.

GJENDJA E MAKINAVE

Je i interesuar për SERVIS?

Artinel95 ofron servis të autorizuar dhe specializuar me teknikë të trainuar nga markat prodhuese, të paisur me aparaturat më moderne si për kryerje diagnostikimesh elektronike ashtu dhe për mirmbajtje dhe reparime mekanike.
KONTAKT SERVISI

Kontakt

 • Artinel 95 Sh.p.k
 • Adresa: Rruga "Vorë Fushë Krujë"
 • Nd. 23, Muçaj, 1032 Vorë
 • Tiranë, Shqipëri
 • Administrata
 • Telefon: +355 (0)47 800551
 • Celular: +355 (0)68 2020187
 • E-Mail: info@artinel.al
 • Shitje e Makinave
 • Telefon: +355 (0)47 800551
 • Celular: +355 (0)69 2022833
 • E-Mail: sales@artinel.al
 • Shitje pjesë këmbimi
 • Telefon: +355 (0)47 800551
 • Celular: +355 (0)67 2078116
 • E-Mail: techdep@artinel.al
 • Servisi
 • Telefon: +355 (0)47 800551
 • Celular: +355 (0)67 2083526
 • E-Mail: techdep@artinel.al