Sherbim Karrotreci

Kurdoherë që automjeti juaj nuk lëviz dot me forcën e tij dhe do të duhet të transportohet tek ne, mjafon të na njoftoni dhe ne do të dërgojmë karroatrecin tonë tek ju dhe marrim përsipër transportin e automjetit për ta sjellë në servisin tonë dhe vazhduar procesin e reparimit.

automjete me qera

Subscribe to our newsletter to get informed about latest deals.

About Artinel

27 February 2013
30 July 2012
30 July 2012
09 July 2012
09 July 2012

Services

News

Contacts & Social

Address: Vore, Tirane. AL
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:  +355 4 7800551
Cel:  +355 6820 20187