Repair Shop

Shërbimi teknik i përkushtuar është baza e mbarvajtjes së automjetit.  Ai mundëson që automjeti  ti shërbejë të zotit pa ndërprerje të paparashikuara.
Oficina autorizuar nga prodhuesi dhe e specializuar ne sherbimin dhe reparimin e markave te perfaqsuara eshte thelbi i sherbimit tone teknik.
Bazuar mbi trainimet, informacionin dhe mbeshtjen e panderprere qe japin prodhuesit stafit tone teknik, eksperiences më shumë se 20 vjecare të mekanikëve tanë në fushën e teknikës  së automjeteve si dhe perkushtimin e stafit manaxherial ne kontrollin e përhershëm të cilësisë,  ne kemi mundësi  te garantojmë shërbimin më të mirë ë mundshem për automjetin tuaj.
Paisur me te gjitha aparaturat e nevojshme, si per diagnostikim elektronik ashtu dhe elektrik dhe mekanik, sherbim gomisterie dhe kondicionimi, Rigjenerim dhe reparim motoresh dhe kambio, me mbi 800 metra kuadrat hapsirë dhe 8 poste pune, oficina jonë është gjithnjë e gatshme të përballoje flukse të mëdha pune për të mundësuar një dorzim sa më të shpejë të automjetit tuaj të shërbyer e të reparuar me sukses.

automjete me qera

Subscribe to our newsletter to get informed about latest deals.

About Artinel

27 February 2013
30 July 2012
30 July 2012
09 July 2012
09 July 2012

Services

News

Contacts & Social

Address: Vore, Tirane. AL
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel:  +355 4 7800551
Cel:  +355 6820 20187